Orhangazi Orta Anaokulu

Vizyon: Orhangazi Orta Anaokulu olarak vizyonumuz; Türk Milli Eğitimi´nin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; hiçbir ayrımcılığa izin vermeden, değerlerimizden vazgeçmeden, çocukların gelişim özelliklerini ve bireysel farklılıklarını dikkate alarak sevgi, saygı ve şefkat içinde, çocukların kendi özgüvenlerini kazandığı, varolan yeteneklerin ortaya çıkmasına vesile olan, milli ve manevi değerlerimize saygılı ve sahip çıkan, çevreyi koruma bilinci oluşmuş sağlıklı beyin ve kişilik yapısına sahip nesiller yetişmesine katkıda bulunmaktır.

Misyon: Misyonumuz eğitim, öğretim, araç ve materyalleri bakımından uygun donanımlara sahip fiziksel mekanları oluşturarak, eğitim verdiğimiz bölgemizde ulaşabildiğimiz kadar aileye okul öncesi eğitimin önemini anlatıp, çocukların bu eğitimden faydalanmasını sağlayarak, kalkınma planlarında saptanan hedeflere daha önce ulaşılmasına katkıda bulunacak etkili ve koordineli çalışmaları yönetmektir.

Başarılar: .

Saatler: Sabahçı Grup: 08.00 - 12.30 Öğlenci Grup: 13.00 - 17.30
Yabancı Dil: .
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://pendikorhangaziortaanaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİŞEHİR MH. MİLLET CD. ORHANGAZİ ORTA ANAOKULU BLOK NO16 PENDİK / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili Öğretim ( Sabah - Öğle )

Yerleşim Yeri - Yenişehir Mahallesi Millet Caddesi No:16 Pendik İSTANBUL

Ulaşım 16K, 16KH, 16S, E10 ve Pendik Kurtköy minibüsleri önünden geçer.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 15 km uzaklıktadır.